Menu

ONZE ACTIVITEITEN: Metaal, Techniek…….en Meer!

Zoals onder “wie zijn wij” al vermeld is van Effrink & Malestein in de beginjaren 80 begonnen met metaalbewerking en elektrotechniek in de ruime zin van het woord. Door de toenemende vraag naar speciale oplossingen en de specialistische kennis in deze branche heeft de tak Metaalbewerking de overhand gekregen. Metaalbewerking is en blijft onze kernactiviteit.

Wij adviseren onze (potentiele) opdrachtgevers en klanten, luisteren goed naar de wensen en eisen van de gebruikers. Gevraagd en ongevraagd dragen wij oplossingen aan. Dat dit geen loze kreten zijn hopen wij daadwerkelijk te kunnen laten zien.

Metaalbewerking, Techniek…….en meer, het is een ruime beschrijving. En dat klopt ook. Globaal richten wij ons op vrijwel alle gebouw-gebonden installaties –en werken. Bijbehorende elektrotechnische werkzaamheden worden door eigen gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd.
Daarnaast kunnen naar wens als maatwerk ook metalen producten voor zowel interieur als exterieur van gebouwen worden ontwikkeld en vervaardigd.

Wij richten ons vooral op de hierna genoemde activiteiten en geven daarbij enkele mogelijkheden en voorbeelden:

Industrie- bedrijfsdeuren
Naast leveren en monteren verzorgen wij preventief en correctief onderhoud, reparatie en constructie, oplossen van storingen, van o.a. overheaddeuren, snelloopdeuren, bunkerdeuren, schuifdeuren en zijn daarbij niet merk gebonden.

Vervaardiging –en onderhoud van toegangssystemen
Daarbij moet worden gedacht aan hekwerken, poorten, toegangspoorten e.d.

Plaatwerk en kleine constructiewerken

Gevelbeheer van gebouwen
Beplating, zonneschermen, stalen, -aluminium en -kunststof ramen, deuren, trappen, relingen en bordessen

Metalen producten
Veel maatwerk naar uw wensen. Voorbeelden: serveerwagens, metalen kleinmeubelen en interieurartikelen zowel mobiel als nagelvast

Techniek……..en meer!
Waar anderen stoppen…gaan wij verder. Zegt u het maar!

De werkzaamheden worden veelal op de gewenste locatie van de opdrachtgever uitgevoerd, maar ook in de eigen werkplaats en technische ruimten worden opdrachten en werken voorbereid en uitgevoerd.

Onze opdrachtgevers zijn ondermeer aannemers, het Rijksvastgoedbedrijf, bedrijven en andere organisaties zoals b.v. Verenigingen van Eigenaren. Zij maken graag gebruik van onze kennis, dienstverlening, service en flexibiliteit.