Menu

Actueel

In verband met de komende feestdagen is ons bedrijf gesloten vanaf maandag 25 december 2023 t/m vrijdag 8 januari 2023. Vanaf maandag 8 januari 2023 staan wij weer ter uwer beschikking. Wij wensen iedereen fijne en gezellige feestdagen en een gezond en goed 2024

Electrische bedrijfsbus: In mei 2021 hebben wij een nieuwe bedrijfsbus aangeschaft, een Opel Vivaro, welke volledig elektrisch aangedreven is. Deze auto hebben wij aangeschaft bij Broekhuis autobedrijven Barneveld. Omdat deze auto de eerste levering van een elektrische bedrijfsbus door Broekhuis betrof heeft de Barneveldse krant in de uitgave van 9 juli 2021 een uitgebreid artikel hieraan gewijd. Met name hoe wij tot deze keuze zijn gekomen: het past in onze bedrijfsfilosofie ook een bedrage te leveren aan een duurzamere wereld.

Corona-crisis: Wij doen onze uiterste best de opdrachten van onze klanten, storingsmeldingen etc. indien mogelijk en verantwoord uit te voeren. Daarbij hanteren wij strikt de RVIM- en overheidsrichtlijnen voor de veiligheid van u en onze medewerkers. Ons kantoor kan op sommige tijden gesloten zijn, maar wij blijven telefonisch op de normale kantooruren bereikbaar. Door middel van thuiswerk worden ook binnenkomende e-mailberichten gelezen en behandeld. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking! Vanaf april 2022 zijn de werksituaties weer genormaliseerd.

verkoop –en leveringsvoorwaarden
Privacyreglement
VCA-certificaat

Meld uw storing of service-aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.