Menu

BEDRIJFSINFO

Wie zijn wij
Al weer ruim 35 jaar geleden zijn Henk van Effrink en Sjaak Malestein als VOF van Effrink & Malestein gestart vanuit het Smidsplein in Voorthuizen met aanvankelijk Metaalbewerking en Electrotechniek als speerpunten. Als gevolg van onze groei en uitbreiding van de activiteiten vond in 1994 een verhuizing van de onderneming plaats naar een in eigen beheer nieuw gebouwd bedrijfspand aan de Hanzeweg 29 op het industrieterrein de Harselaar in Barneveld. Dit bedrijfspand bood en biedt nog steeds voldoende ruimte en faciliteiten om verder door te groeien. Vanuit deze locatie opereren wij nog steeds. Momenteel voeren Henk van Effrink en Evert Malestein de directie.

Daarnaast hebben wij, onze grootste waarde, een enthousiast en gemotiveerd team van gemiddeld 10 medewerkers en monteurs met jarenlange ervaring in en kennis van de branche, echte specialisten op hun vakgebied. Veelal werken zij op locatie. Regelmatig worden zij bijgeschoold in hun vakgebied.

Wat zijn onze doelen
Ons 1e doel is gericht op het (in eerste instantie) voorkomen van problemen en het bieden van oplossingen bij onze opdrachtgevers op het gebied van onze kernactiviteiten in de breedste zin van het woord. Daarnaast loopt als een rode draad door onze activiteiten vooral het ontzorgen van klanten en opdrachtgevers door het bieden van advisering en (ondersteunende) werkzaamheden op vakgebieden waar wij goed in zijn. Met als gevolg dat onze opdrachtgevers zich optimaal kunnen focussen op hun kernactiviteiten, op hetgeen waar zij goed in zijn. Wij denken louter oplossingsgericht. Dat klinkt als een cliché, maar wij gaan juist verder waar anderen stoppen. Meedenken met de klant, niet binnen de kaders maar ook met “out of the box-oplossingen” Dat vereist ook de nodige flexibiliteit en snelheid van handelen. Dat kan alleen als wij als team overtuigend achter deze doelen staan.

Daarbij vinden wij het belangrijk, ons 2e doel, dat alle medewerkers hun werk veilig en met plezier kunnen uitvoeren en dat zij trots kunnen zijn op het werk dat zij hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgevers. Vanzelfsprekend als ook onze klant tevreden is want klanttevredenheid (de klant positief verrassen) hebben wij hoog in het vaandel staan.

Bedrijfscertificering.
VOF van Effrink & Malestein beschikt over het VCA-certificaat, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid – en Milieu Checklist voor Aannemers. Middels een audit wordt deze certificering jaarlijks gecontroleerd en opnieuw gecertificeerd door EBN certification (nb: logos vermelden mag!).

Alle medewerkers beschikken over de vereiste VCA-opleidingen. Bij veel opdrachten worden ook de zgn. VOG verklaringen (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist. Alle medewerkers beschikken dan ook steeds over een actuele VOG-verklaring.

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij ook hoog in het vaandel staan. Dichtbij huis zorgen wij ervoor dat onze medewerkers veilig, gezond en vooral ook met plezier hun werk kunnen doen in een prettige en veilige werkomgeving, zowel “ op de zaak” als op locatie.

En verder van huis dragen wij waar mogelijk ons steentje bij aan het duurzaam houden van onze planeet door een goede en verantwoorde inzet van materialen en middelen en maatregelen op het gebied van energieverbruik (wij nemen 100% groene energie af), maar ook waar mogelijk hergebruik & recycling van grondstoffen en materialen en juiste afvoer van restafval.